В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 22 ноября 2018 г.

Roasted Carrot Hummus with Turmeric

This healthy protein rich, creamy dip is sure to be a crowd pleaser. After you see how easy and delicious this recipe is, you'll never go back to store-bought hummus! So here’s a dreamy light hummus, golden hued from the carrots and turmeric, flecked with green cilantro (coriander). Spoon it on to a plate or a bowl, make little swirls, pour over some olive oil.

Roasted Carrot Hummus with Turmeric [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 cups Chickpeas/Garbanzo beans, cooked
  • 2 Carrots
  • 4 cloves garlic
  • 2 tablespoons Tahini
  • 1 teaspoon Turmeric powder
  • 2 teaspoons Lemon juice
  • 1 teaspoon Cumin/ Jeera
  • 4-5 tablespoons Extra virgin Olive oil plus 1 tablespoon for roasting carrots & garlic
  • 1/4 cup water or chickpea cooking liquid plus more if needed
  •  Salt to taste

Preparation

  1. Preheat your oven to 400°F. Line a baking sheet with aluminium foil or parchment paper.
  2. Peel the carrots. Place on the baking tray with the garlic. Rub 1 tablespoon olive oil on the vegetables and sprinkle with salt & pepper. Roast for 20 minutes, until the vegetables are cooked through. Let them cool.
  3. Once the vegetables are cooled, add them to the food processor along with the chickpeas, tahini, lemon juice, turmeric, cumin, olive oil, water ( or chickpea cooking liquid)and salt. Blitz till smooth. Taste and adjust for seasoning.
  4. If the hummus is too thick, add some more liquid. Once your hummus has reached the consistency you prefer, blitz for a couple minutes extra to make it creamier and fluffier.
  5. Spoon on to a bowl or plate, top with olive oil and serve. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-carrot-hummus-turmeric-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий