В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 2 декабря 2018 г.

Moussaka: Eggplant and Chickpea Stew

The flavor of this soup is intensely rich tomatoes with soft eggplant and then a little bit of texture from the chickpeas. It is so amazing how simple ingredients can create such deep and developed flavors. Dishes like this are best eaten with lots of complimentary yet contrasting flavors, so serve with creamy hummus, smoky red pepper dip, crunchy flatbreads, and a big rice salad with generous amounts of fresh herbs.

Moussaka: Eggplant and Chickpea Stew [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 eggplants diced
  • 5 tablespoons olive oil
  • 1 large onion chopped finely
  • 4 clove garlic sliced
  • 1 teaspoon sea salt
  • 5 large tomatoes – skinned and deseeded
  • 2 tablespoons tomato purée
  • 1 cup water
  • 1 teaspoon smoked paprika
  • 1/2 teaspoon cayenne
  • 2 tablespoons fresh mint – finely chopped
  • 1 can cooked chickpeas – drained

Preparation

  1. Add the eggplant to a large baking tray and toss them in 2 tablespoons of olive oil. Roast on for 30 minutes until browned.
  2. Add the remaining oil to a large pan and add in the onion, fry on a low to medium heat until soft and slightly browning. Add the garlic and cook for a further few minutes.
  3. Next add the tomatoes, tomato purée, paprika, eggplant, and chickpeas. Cook for approximately 20 minutes. Add water if needed. Finally season with salt and the fresh mint.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/moussaka-eggplant-chickpea-stew-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий