В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 15 декабря 2018 г.

Dill Pickle French Fries

Perfectly Comforting Potato Recipes Everyone at the Table Will Love!
Dill Pickle French Fries are salty, tangy and bursting with dill flavor just like dill pickle chips!
Apple cider vinegar gives these fries a tangy flavor and they are seasoned with fresh dill, garlic powder and mustard powder.

Dill Pickle French Fries [Vegan]

Ingredients

  • 3 tablespoons grapeseed oil
  • 2 tablespoons apple cider vinegar
  • 1/4 cup fresh dill, finely chopped
  • 1 teaspoons garlic powder
  • 1 teaspoons mustard powder
  • 1 teaspoons sea salt
  • 4 potatoes

Preparation

  1. Pre-heat the oven to 450°F and line two baking sheets with parchment paper.
  2. In a large bowl mix the oil and vinegar, add herbs and spices and stir until mixed.
  3. Slice the potatoes into long thin fries and toss them in the dill mixture to evenly coat.
  4. Spread the fries evenly on the baking sheets and cook for 40-60 minutes.  Turn the fries every 10 minutes and rotate the racks until the desired crispiness is reached.

Notes

Brining these french fries in a salt-and-cabbage solution seasons them and, as they start to lightly ferment, infuses them with a slight tang. Think salt-and-vinegar chips and you get the right idea.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/dill-pickle-french-fries/

Комментариев нет:

Отправить комментарий