В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 24 декабря 2018 г.

Plantain Brownies

The most perfect brownie recipe that’s gluten-free, nut-free, dairy-free, refined sugar-free,
and doesn’t taste like cardboard or strange hippie healthy takes on dessert. Plus, it’s under 10 ingredients! It's also a recipe that's versatile in texture and flavor possibilities. If you like fudgy, dense brownies, then increase the oil to 1/3 cup. If you like them fluffy, then use less oil. 

Plantain Brownies [Vegan, Gluten-Free, No Refined Sugar]


Ingredients

  • 1/4 cup olive oil
  • 1/4 cup maple syrup (or more if desired)
  • 3 large overripe plantains
  • 1 cup raw cacao powder
  • 2 tablespoons ground flax
  • 1 teaspoon vanilla
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon sea salt

Preparation

  1. Preheat oven to 375°F and grease a small baking dish with olive oil.
  2. Combine all ingredients in a food processor or high-speed blender. Puree until smooth.
  3. Pour the batter into your greased baking dish and place in the oven to bake for 20-25 minutes, or until you can poke a toothpick or knife into the brownies.
  4. Serve warm or cool with a big glass of almond milk or your favorite tea.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/plantain-brownies-vegan-gluten-free-no-refined-sugar/

Комментариев нет:

Отправить комментарий