В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 12 декабря 2018 г.

Slow Cooker Shiitake Congee (Rice Porridge)

Shiitake Congee
The base for the congee gets most of its flavor from the mushrooms, but it’s actually a plain congee that’s dressed up by the toppings that you choose. This is a great get-well-fast soup and is gentle on your stomach. You can serve with soy sauce, sesame oil, and cilantro.

Slow Cooker Shiitake Congee (Rice Porridge) [Vegan]

Ingredients

  • 8 cups water or broth
  • 4 cups thinly sliced fresh shiitake mushrooms
  • 4 cups thinly sliced button, baby bella, shiitake mushrooms or combination
  • 1 cup brown rice (this recipe used long grain)
  • 3 tablespoons grated ginger

Serving Ingredients - Optional:

  • Soy sauce
  • Scallions
  • Cilantro
  • Chopped hot peppers
  • Extra grated ginger
  • Leftover cooked veggies
  • Tofu cubes

Preparation

  1. The night before: Prepare the mushrooms and ginger, and store in the fridge.
  2. In the morning: Add the water, mushrooms, rice, and ginger to your slow cooker. Cook on low for 7 to 9 hours.
  3. To serve, place your chosen toppings on the table and let everyone make it their favorite way.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-shiitake-congee-rice-porridge-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий