В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 16 декабря 2018 г.

Cabbage Kofta

This cabbage kofta dish is super healthy and flavorful! It is just grated cabbage coated in the richest, freshest and tastiest gravy you have had!

Cabbage Kofta [Vegan]

Ingredients

For the Cabbage Kofta Balls:

  • grated cabbage
  • 3 tablespoons ginger paste
  • 1 tablespoon garlic paste
  • 2 tablespoons chili powder
  • 1 teaspoon salt
  • 1 1/4 cups garbanzo flour (more or less) + frying oil
 

For the Sauce:

  • 1 tablespoon oil
  • 1 tablespoon garlic paste
  • 1 tablespoon ginger paste
  • 2 tablespoons chili powder
  • 2 cups water
  • 2 tablespoons corn starch
  • 1 teaspoon salt

Preparation

  1. Mix grated cabbage with everything expect flour. Add flour slowly until you have a nice dough that holes shape. *you can grate cabbage, salt it then squeeze out excess water to use less flour.
  2. Fry cabbage balls then fry them again
  3. Make sauce by adding everything to a pot. Be sure the water is still cool when adding in the corn starch. Whisk and bring gravy to a boil. If too thick add more water. If too thin add a little corn starch mixed into cool water.
  4. Add double fried cabbage kofta to the gravy. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cabbage-kofta-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий