В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 12 декабря 2018 г.

5-Ingredient Quinoa Fudge

5-Ingredient Vegan Quinoa Fudge [Gluten-Free]
Which is exactly what this recipe for quinoa fudge is all about. It’s quick. It’s easy. It only
takes 5 ingredients. No boiling. No waiting for sugar to caramelize. And yet still every bit as delicious.

5-Ingredient Quinoa Fudge [Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/2 cup uncooked quinoa
  • 8 Medjool dates
  • 2 tablespoons cocoa powder
  • 1 tablespoon coconut oil, melted
  • 3-4 tablespoons water
  • Flaked sea salt (optional)

Preparation

  1. In a dry skillet, toast the quinoa on medium heat until it begins to pop and is fragrant, about 1 - 2 minutes. Toss it a few times to ensure even toasting.
  2. Add quinoa to a high-powered blender and blend on high until it resembles the texture of flour. Transfer to a food processor.
  3. Add dates, cocoa powder and coconut oil. Process until combined.
  4. With processor running, add water 1 tablespoon at a time until a dough has formed.
  5. Line a small container (sandwich-sized works great) with plastic wrap. Press dough into container and smooth with hands. Sprinkle with sea salt (if using).
  6. Place in freezer for 3-4 hours until set.
  7. Remove from freezer, a cut into small, 1/2-inch squares. Store in freezer.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/five-ingredient-vegan-quinoa-fudge/

Комментариев нет:

Отправить комментарий