В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 27 декабря 2018 г.

Spinach and Feta Quesadillas

Spinach and Feta Quesadillas
Quesadillas inspired by the flavours of spanakopita, Greek spinach pie with spinach, fresh herbs, feta and plenty of melted cheese.

Spinach and Feta Quesadillas

ingredients
  • 1/2 cup packed spinach, steamed and squeezed to drain
  • 1 tablespoon herbs (a combination of mint, dill and parsley), chopped
  • 1 green onion, sliced
  • 2 tablespoons feta, crumbled
  • 2 (8 inch) tortillas
  • 1 cup handfuls kasseri or mozzarella, shredded
directions
  1. Mix the spinach, herbs, green onions and feta in a bowl.
  2. Melt a touch of butter in a pan.
  3. Place a tortilla into the pan, swirl it around in the butter and repeat with the second tortilla.
  4. Sprinkle half of the cheese on the tortilla followed by the filling, the remaining cheese and finally the other tortilla.
  5. Cook until the quesadilla is golden brown on both sides and the cheese is melted, about 2-4 minutes per side. (Tip: To easily flip the quesadilla place a plate onto the quesadilla in the pan and flip it from the pan to the plate and then slide it back into the pan.)
https://www.closetcooking.com/spinach-and-feta-quesadillas/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20181215

Комментариев нет:

Отправить комментарий