В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 8 декабря 2018 г.

HAYASHI RICE


















Hayashi rice , or sometimes called Hashed Beef , is a popular and common Western-style dish in Japan but ironically “unknown” in western countries.

HAYASHI RICE
INGREDIENTS
Hayashi Rice Ingredients
- 1 lb thinly sliced beef (chuck or rib eye) (454 g) (See Notes for how to slice your own meat)
¼ tsp kosher salt (for beef)
Freshly ground black pepper (for beef)
2 Tbsp red wine (for beef)
1 ½ onion
3.5 oz shimeji mushrooms (100 g)
4 button mushrooms
1 Tbsp olive oil
1 Tbsp unsalted butter
 tsp kosher salt (for onion)

Seasonings
2 cloves garlic
1 Tbsp tomato paste
½ cup red wine (120 ml)
4 Tbsp Worcestershire sauce (If you use regular Worcestershire sauce, add 1 Tbsp brown sugar instead of 2 tsp)
1 Tbsp soy sauce
3 Tbsp ketchup
2 tsp brown sugar
1 ¼ cup tomato juice (326 ml, or 2 cans of 163-ml tomato juice)
demi glace sauce (Click to see the recipe)
1 bay leaf
kosher salt (to taste)

INSTRUCTIONS


To Store
  1. You can keep the leftover in the refrigerator for 3 days or freeze for up to a month.
https://www.justonecookbook.com/hayashi-rice/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=71e7fc1ced-2018-12-7-hayashi-rice-kale-salad&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-71e7fc1ced-111721857

Комментариев нет:

Отправить комментарий