В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 декабря 2018 г.

Slow Cooker Winter Squash Quinoa Curry

This slow cooker curry is a quick and easy, hearty, and healthy meal that will warm you from the inside out. A chilly day and a hearty dish are a perfect combination. Thai curry powder makes this dish spicy while quinoa and butternut squash make it ultra-comforting.

Slow Cooker Winter Squash Quinoa Curry [Vegan, Grain-Free]

Ingredients

  • 4 cups winter squash, cubed (blue hubbard, acorn, or butternut)
  • 1 Spanish onion, diced
  • 1 28-ounce can San Marzano tomatoes, drained and roughly chopped
  • 1 cup red quinoa, rinsed and drained
  • 2 cups vegetable broth
  • 2 tablespoons red Thai curry powder
  • 1 teaspoon garlic
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1 cup canned coconut milk
  • 4 tablespoons unsweetened shredded coconut
  • 1 lemon, cut into wedges

Preparation

  1. Cube your squash, dice your onions, chop your tomatoes, rinse your quinoa, measure out your spices, and throw it all into a slow cooker.
  2. Add your vegetable broth, give everything a stir, put a lid on your slow cooker and set it to medium heat. At this point you can forget about it for 6 hours.
  3. After 6 hours, turn the slow cooker heat down to "keep warm" and stir in 1 cup of coconut milk. At this point dinner is ready to be served. Let it be noted, never, ever put coconut milk into a slow cooker until you are ready to serve. It will separate, and curdle if it reaches too high of a heat.
  4. To serve, dish into a favorite bowl, spritz with a wedge of fresh lemon, and sprinkle with 1 tablespoon of unsweetened shredded coconut.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-winter-squash-quinoa-curry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий