В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 16 декабря 2018 г.

Garlic Sauteed Mushrooms

Garlic Sauteed Mushroom are a favorite tapa for many folks and this recipe easily veganizes this delicious favorite! These mushrooms are so rich - full of hints of garlic. And so creamy too!

Garlic Sauteed Mushrooms [Vegan]

Ingredients

  • 8-10 mushrooms
  • 1/4 cup chopped flat leaf parsley
  • 3-4 minced garlic cloves
  • 1/4 cup olive oil
  • lemon juice ( just a squeeze)
  • salt to taste

Preparation

  1. Heat up a small to medium saute pan
  2. Add olive oil and garlic
  3. Stir garlic until fragrant (do not over cook, or the taste will be bitter)
  4. Add mushrooms and stir well until they are slightly brown
  5. Add a little bit of chopped parsley, and stir
  6. Once the mushrooms look done, add a squeeze of lemon juice
  7. Plate the mushrooms, and add fresh parsley for garnish
  8. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/garlic-sauteed-mushrooms-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий