В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 декабря 2018 г.

Latkes

Vegan Gluten-Free Latkes
Here’s my tried-and-true vegan latkes recipe (our mainstay at Hanukkah for many years now) in which the grated potato is held together with oatmeal in place of the customary eggs. For a gluten-free version, quinoa flakes work splendidly. A bit of grated carrot adds extra color and flavor.

Latkes [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3/4 cup quick-cooking oats or quinoa flakes to make it grain-free
  • 6 medium-large Yukon gold or red potatoes, peeled (if leaving unpeeled, scrub well)
  • 1 medium carrot, grated
  • 1 medium onion
  • 1/2 cup matzo meal (or 1/2 cup additional quinoa flakes for grain-free)
  • Salt and freshly ground pepper, to taste
  • Safflower or other high-heat vegetable oil for frying
  • Applesauce
  • Vegan sour cream (optional)

Preparation

  1. In a heatproof bowl, combine the oats or quinoa flakes with 1 1/2 cups boiling water. Stir and set aside while preparing the other ingredients.
  2. Combine the grated potato, carrot, and onion, and matzo meal in a mixing bowl. Stir in the oatmeal, then season with salt and pepper.
  3. Heat just enough oil to coat the bottom of a large, nonstick skillet or griddle. Drop enough potato batter to form 2 1/2 or 3-inch pancakes. Fry on both sides over medium-high heat until golden brown and crisp.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vegan-latkes-gluten-free-and-baked-variations/

Комментариев нет:

Отправить комментарий