В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 13 декабря 2018 г.

Matcha, Pistachio and Chocolate Marzipan Bars

Matcha, Pistachio and Chocolate Marzipan Bars
Marzipan may sound fancy, but this recipe makes this high-class treat incredibly easy.
The matcha and pistachios are combined to make a smooth, nutty marzipan which is complemented by the decadent dark chocolate shell. These tasty bits are perfect for a sweet treat or a full dessert.

Matcha, Pistachio and Chocolate Marzipan Bars [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 and 1/2 cup almond flour
  • 1 cup ground pistachio nuts
  • 1 cup coconut sugar
  • 1 teaspoon matcha powder
  • 1 teaspoon water
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 1 bar vegan dark chocolate

Preparation

  1. Grind the pistachio nuts in a food processor until a flour forms.
  2. Add the almond flour, sugar, water, and lemon juice and blend the mixture until a solid, sticky ball forms.
  3. Roll this out into a slender log, wrap it in plastic wrap, and place it in the freezer for at least 20 minutes (ideally 1 hour).
  4. Take the log out of the freezer and cut it into small squares.
  5. Now on low heat, melt the chocolate in a saucepan. Then drizzle the chocolate on top of the marzipan and leave it to set in the freezer
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/matcha-pistachio-and-chocolate-marzipan-bars/

Комментариев нет:

Отправить комментарий