В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 2 декабря 2018 г.

Swedish Gooey Chocolate Cake

The Nordic Baking Book's Kladdkaka (Swedish Gooey Chocolate Cake)
















There are as many conflicting ideas on how to eat this cake as there are recipes for it. Some like it warm with ice cream, some like it at room temperature with nothing, and I like it as my wife will tell you to eat it: cold from the refrigerator with whipped cream on the side." 

Swedish Gooey Chocolate Cake

Ingredients
  • 200grams (7-ounces or 1 3/4 sticks) butter, plus extra to grease
  • Breadcrumbs, to coat
  • 200grams (7-ounces) dark (semisweet) chocolate, broken into small pieces
  • 4eggs
  • 250grams (9-ounces or 1 1/4 cups) sugar
  • 40grams (1 1/2-ounces or 1/3 cup) weak (soft) wheat flour
  • Good pinch of sea salt
Directions
  1. Preheat the oven to 175ºC/345ºF/Gas Mark 4. Butter a 24-cm/9 1/2-inch springform cake pan and coat with breadcrumbs.
  2. Melt the butter in a medium pan over a low heat. Add the chocolate and keep melting everything together while stirring. Remove the pan from the heat and add the rest of the ingredients while you keep stirring until well combined.
  3. Scrape the batter into the prepared cake pan, smooth the surface and bake for 15 to 20 minutes. It should be sticky on the inside. If the cake gets too dark, cover it with aluminum foil for the last 5 minutes.
https://food52.com/recipes/78276-the-nordic-baking-book-s-kladdkaka-swedish-gooey-chocolate-cake

Комментариев нет:

Отправить комментарий