В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 4 июня 2019 г.

Beet & Balsamic Hummus

You can opt for an oil-free version to keep this delicious snack as low fat as possible. The combination of the lemon, balsamic vinegar, and beets creates a balanced flavor that's perfect for snacking! Serve it with veggies, crostini, and crackers. This Beet & Balsamic Hummus makes an excellent snack or a great sandwich spread.

Beet & Balsamic Hummus [Vegan]

Ingredients

  • 1 can chickpeas drained
  • 5 -6 oz beets peeled and shredded
  • 1-2 cloves garlic minced
  • 1/2 tsp salt optional
  • 2 tablespoon lemon juice
  • 3 tablespoon balsamic vinegar
  • 8 tablespoon tahini

Preparation

  1. In food processor, process chickpeas, beets, garlic, and salt until well ground
  2. Add lemon juice and vinegar; process until smooth
  3. With food processor running, add in the tahini and process until smooth
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/beet-balsamic-hummus-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий