В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 16 июня 2019 г.

Mexican Shredded Beef Enchiladas

Mexican Shredded Beef Enchiladas
Tender beef wrapped in tortillas and smothered in a tasty enchilada sauce and plenty of
melted cheese!

Mexican Shredded Beef Enchiladas

Mexican Shredded Beef Enchiladas
ingredients
directions
  1. Mix 1/2 cup of the enchilada sauce with the beef and onions.
  2. Spread 1/2 cup of the enchilada sauce into the bottom of a large baking dish.
  3. divide the beef mixture between the tortillas, roll up the tortillas and place them in the baking dish with the seam side down.
  4. Pour the remaining enchilada sauce over the rolled up tortillas and sprinkle on the cheese.
  5. Bake in a preheated 350F/180C oven until the cheese has melted and the sides are bubbling, about 15-20 minutes.
Option: Top with one or more of: guacamolepico de gallo, sour cream, queso fresco, cilantro, green onions, etc.
Tip: If using corn tortillas, warm them first and dip them in the enchilada sauce before filling and rolling them to help prevent them from cracking.
https://www.closetcooking.com/mexican-shredded-beef-enchiladas/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190614

Комментариев нет:

Отправить комментарий