В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 августа 2020 г.

Grilled Miso Chicken

Grilled miso chicken served with Mango Kale Salad on a light blue plate.
Ginger Miso Marinade has the flavor pyramid covered from top to bottom with garlic & ginger, sesame oil & soy sauce, spicy chili paste, and sweet white miso. Slather on chicken breast and grill it up for an out of this world Grilled Miso Chicken!

Grilled Miso Chicken

INGREDIENTS
  • 1 lb boneless skinless chicken breast (I used 2 fillets)
Ginger Miso Sauce:
INSTRUCTIONS
  1. Mix all ingredients for ginger miso sauce together in a small bowl.
  2. Place the chicken breasts between 2 pieces of wax paper or parchment paper. Using a meat mallet, pound the chicken breasts to an even 1/2-inch thickness.
  3. Put the chicken breasts in a large zipped plastic bag and add the sauce. Rub the marinade into the meat until evenly coated. Seal the bag and marinate at least 2-3 hours in the refrigerator.
  4. Heat an outdoor grill to high. Spray the grates with cooking spray or soak a paper towel in olive oil and rub over grates several times until coated.
  5. Place the chicken breasts on the hot grate, and grill the breasts until cooked, about 4 minutes per side. To test for doneness, poke breasts with your finger. It should feel firm to the touch.
  6. Transfer the chicken to plates and serve with steamed rice or Mango Kale Salad.
https://www.justonecookbook.com/grilled-miso-chicken/

Комментариев нет:

Отправить комментарий