В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 30 августа 2020 г.

EASY CAPIROTADA

ImagenReceta
The capirotada is a typical Mexican dessert, made with golden bread dipped in a delicious and aromatic honey of piloncillo, cinnamon and anise, accompanied by peanuts, raisins and aged cheese. It is completely delicious!

EASY CAPIROTADA

Ingredients

6 Portions
  • 1 1/4 cups Water
  • 1 piloncillo
  • 1 cinnamon stick
  • 1 star anise
  • 1 cup oil
  • 5 breads, cut into slices
  • 3/4 cups peanut, toasted
  • 3/4 cups raisin
  • 1 cup old cheese, fallen apart

Preparation

Preheat the oven to 180 ° C.
In a pot over medium heat heat the water with brown sugar, cinnamon, and anise. Let it boil and cook for 10 minutes or until a thick syrup is made. Reservation.
In a deep pan, heat the oil over medium heat and fry each slice of bread until golden brown. Drain on absorbent paper and reserve.
Place on a refractory place slices of bread, bathe with brown sugar, add peanuts, raisins, and aged cheese, repeat the process until you have two layers.
Bake for 15 minutes. Let it cool.
Accompany with a cup of hot coffee and more honey.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/easy-capirotada

Комментариев нет:

Отправить комментарий