В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 августа 2020 г.

Pistachio Pesto Pasta

Pistachio Pesto Pasta
Pistachios, spinach, and fresh basil pesto tops this amazing gluten-free pasta dish. It's so easy to make, so it'll save time on busy weekdays!

Pistachio Pesto Pasta [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 4 cups pasta
  • 2 cups fresh baby spinach, packed
  • 1/2 cup shelled pistachios, roasted and unsalted
  • 2 cups fresh basil leaves, packed
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1/4 cup extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon white wine vinegar
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1//2 teaspoon ground sea salt
  • 1/4 teaspoon freshly ground black pepper

Preparation

  1. Boil pasta according to package directions, drain, and set aside.
  2. In a food processor or high-powered blender, add the remaining ingredients. Blend until chopped and thoroughly combined. Mix the pesto with the hot pasta and stir to combine.

Notes

Will keep in the fridge for up to 4 days.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pistachio-pesto-pasta/

Комментариев нет:

Отправить комментарий