В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 24 августа 2020 г.

Triple Peppercorn Cheese

Triple Peppercorn Cheese
Wake up your taste buds with this fragrant, spicy peppercorn cheese. Creamy and delightful, it is delicious on its own, crumbled on a salad, or to add a gentle kick to your morning bagel.

Triple Peppercorn Cheese [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 cup raw, blanched almonds, soaked, rinsed, and drained
  • 1/2 cup water, filtered
  • 2 tablespoons extra virgin olive oil
  • 3 tablespoons fresh lemon juice
  • 1 garlic clove, peeled
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • Peppercorn blend, for topping
 

Preparation

  1. Place all the ingredients, except the peppercorns, in a blender and process until smooth and creamy.
  2. Place a strainer lined with cheesecloth over a bowl and transfer the nut mixture to the lined strainer. Squeeze out any excess liquid and place the cheese in the refrigerator for 8 hours to firm and set.
  3. Once the cheese has set, lay out a sheet of plastic wrap on the counter and sprinkle it with the peppercorn blend. Scoop the cheese from the cheesecloth onto the center of the peppercorn-covered plastic wrap, twist the ends tightly, and form the cheese into a ball or a log. Refrigerate for 6 to 8 hours to develop flavor.
  4. Store in a sealed container in the refrigerator. Will keep, refrigerated, for 1 to 2 weeks.

Notes

Excerpted from VEGAN CHEESE: Simple, Delicious, Plant-Based Recipes by Jules Aron. Copyright © 2017. 
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/triple-peppercorn-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий