В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 25 августа 2020 г.

Mango & Tender Coconut Soft Serve

This is a light and refreshing soft serve made with luscious ripe mangoes and meat from tender unripe coconut. The best thing about “desserts” made with fresh fruits is that you don’t have to use any additional sweetener if you use ripe, sweet fruits. However, feel free to add in a tablespoon of coconut nectar or maple syrup if your mangoes aren’t sweet enough.

Mango & Tender Coconut Soft Serve [Vegan, Raw, Gluten-free, Nut-free]

Ingredients

  • Meat from 1 large tender unripe coconut, coarsely chopped (around 1.5 - 2 cups)
  • 2 large ripe mangoes, peeled, deseeded and coarsely chopped (around 2 cups)
  • 1 tablespoon coconut nectar/ maple syrup (optional)
  • A pinch of green cardamom powder
  • 2-3 drops of vanilla extract

Preparation

  1. Place the tender coconut meat and chopped mangoes in the freezer for around 3 hours, until semi-frozen.
  2. Toss the tender coconut meat, mangoes, coconut nectar/ maple syrup (if using), green cardamom powder, and vanilla extract into a food processor or blender and blend on high till soft and creamy.
  3. Serve immediately, or return to the freezer for a couple of hours if you’d like a firmer texture.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mango-tender-coconut-soft-serve-vegan-raw-gluten-free-nut-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий