В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 22 августа 2020 г.

Kabocha Salad

Kabocha salad in a white Japanese ceramic bowl.
Sweet golden Kabocha Salad (Japanese pumpkin) with sliced cucumber, crispy bacon and tossed with creamy Japanese mayo. This beautiful salad could be your new classic on the holiday table. 

Kabocha Salad


INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
    Kabocha Salad Ingredients
  2. Scoop the kabocha seeds with a spoon and discard them and cut into 1-inch slices.
  3. Remove the kabocha skin and cut into 1-inch cubes.
  4. Put the kabocha in a saucepan and cover with water. Boil the kabocha until soft.
  5. Drain water and mash half of the kabocha. It’s better to leave some big chunks unmashed for texture.
  6. In a frying pan, cook bacon slices over medium-high heat until crispy. Drain excess oil on the paper towel and then cut into small pieces.
  7. Partially peel the cucumber lengthwise so that it will look like a stripe pattern and then thinly slice it.
  8. Put the cucumber slices in a bowl and sprinkle salt. Massage and cucumber and let it stand for 5 minutes. Then squeeze water out.
  9. Combine all the ingredients together in a bowl. Add mayonnaise and freshly ground black pepper. Mix all together. Serve it cool or at room temperature.
  10. Enjoy it on the same day, or store in the refrigerator and eat within 24 hours.
https://www.justonecookbook.com/kabocha-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий