В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 22 августа 2020 г.

Sweet Onion Takikomi Gohan

Rice bowl containing sweet onion takikomi gohan.
Caramelized sweet onion, seasoned with soy sauce and mirin, this simple Sweet Onion Takikomi Gohan is flavorful and aromatic rice to accompany your next Japanese meal.

Sweet Onion Takikomi Gohan

INGREDIENTS
Seasonings:
  • 2 Tbsp mirin (or 2 Tbsp sake/water + 2 tsp sugar)
  • 1 Tbsp soy sauce
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
  2. Rinse rice until water is almost clear. Soak in water for 30 minutes. Drain in a fine-mesh sieve for 15 minutes.
  3. Thinly slice the onion. I cut the onion against the grain so the onion keeps the texture after cooked.
  4. In a frying pan, heat the oil over medium heat. Add the onion and pinch of salt and sauté onion until they are tender.
  5. Add mirin and soy sauce.
  6. Continue to sauté until the sauce is thickened.
  7. Add the drained rice into the rice cooker and pour the sauteed onion including sauce.
  8. Add the water up to “2 cup line” on the inner bowl and click start to cook. If you have a “Mixed Rice” option, use it (See Notes below). 
  9. When rice is finished cooking, chop mitsuba into small pieces and fluff up the rice with rice scooper. Serve the rice and garnish with mitsuba.
https://www.justonecookbook.com/sweet-onion-takikomi-gohan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий