В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 августа 2020 г.

Pistachio Almond Tofu

Pistachio Almond Tofu [Vegan, Gluten-Free]
Ground pistachios and almonds give this tofu extra flavor and a delightful crunchy coating. You can have this nutty tofu as an entree for dinner, put it in a sandwich, or use it to top a salad -- it's super versatile!

Pistachio Almond Tofu [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/2 block extra firm tofu
  • 1/4 cup pistachios
  • 1/4 cup almond meal (flour)
  • 1 chickpea flour egg (1/4 cup chickpea flour + 1/4 cup filtered water)

Preparation

  1. Press the tofu for as long as you have time for. Cut into 4 pieces.
  2. Grind the pistachio nuts in a food processor just until they are crumbs. Pour them onto a plate and mix with the almond meal.
  3. Whisk the chickpea flour egg in a shallow bowl.
  4. Dredge the tofu in the chickpea flour egg and shake off the excess. Press the tofu onto the pistachio/almond meal mixture and coat well.
  5. Cook on the stovetop in a nonstick pan or bake at 350°F for 30 minutes or until golden brown.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pistachio-almond-tofu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий