В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 августа 2020 г.

Beet Salad with Garlic Lemon Vinaigrette Recipe

Closeup shot of a tray with a serving plate of golden and red beets arranged in a decorative pattern with walnuts, fancy greens and creamy dressing and parsley
A delicious and easy salad of red and golden beets with walnuts, greens and a creamy
garlic lemon vinaigrette. Soy-free, gluten-free, can be nut-free.

Beet Salad with Garlic Lemon Vinaigrette Recipe

Ingredients

  • 6 medium beets (any color)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • Juice of 1 lemon
  • 2 tbsp vegan mayo (optional)
  • 3 cloves garlic
  • Salt and ground black pepper
  • 3 cups salad greens
  • 1/2 cup walnuts (lightly toasted, leave whole or chop)
  • 2 tbsp parsley (chopped)

Instructions

  • Scrub the beets, then place them in a saucepan, cover the tops with an inch of water, and bring to a boil. Lower the heat to simmer, cover the pan, and cook 45 minutes to an hour until tender and a knife inserted in the thickest part of the beet goes cleanly in. Peel when cool enough to handle and cut in thin slices.
  • Place the lemon juice, olive oil, garlic, mayo, if using, salt and ground black pepper in a blender and blend until smooth and creamy.
  • Place the greens on a dish and top with the sliced beets. Strew on the walnuts and pour on some of the vinaigrette. Sprinkle on chopped parsley before serving.
https://holycowvegan.net/beet-salad-with-garlic-lemon-vinaigrette/

Комментариев нет:

Отправить комментарий