В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 августа 2020 г.

Pickled Cucumbers

Pickled Cucumbers in a white bowl.
Japanese pickles, or we call it Tsukemono in Japanese, is a really important part of the Japanese meal.  One or a few kinds of pickles are always served with rice and enjoyed as a garnish or palate cleanser.

Pickled Cucumbers

INGREDIENTS
  • 3 Persian/Japanese cucumbers (250 g or 8.8 oz)
  • 1 tsp kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; Use half for table salt) (5 g; 2% of cucumber weight)
  • ½-1 tsp ginger
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
    Pickled Cucumbers Ingredients
  2. Rinse the cucumbers and cut both sides of the edge.
  3. Rub the 2 piece of cucumbers against each other until you see the small bubbles. It is to remove the bitterness from the cucumber. Discard the two ends.
  4. Slice the cucumbers.
  5. Peel the ginger and cut into julienne strips.
  6. Put the cucumber, salt, and ginger in the Ziploc bag.
  7. Remove the air out and seal completely.
  8. Place a heavy object on top of the cucumbers and refrigerate it for 1-2 hours. Here I sandwiched the Ziploc bag with two plates and then put the mortar on top. I recommend 3 hours at most otherwise it gets too salty. Check the level of saltiness according to your preference. Serve and enjoy. You can keep in the fridge for 2-3 days.

https://www.justonecookbook.com/pickled-cucumbers/

Комментариев нет:

Отправить комментарий