В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 августа 2020 г.

Pickled Turnip with Yuzu

Pickled Turnip with Yuzu on a blue plate.
Refreshing pickled with Tokyo turnips called kabu or you can use cucumbers, daikon (Japanese radish), napa cabbage, and eggplant to make this delicious Japanese pickled at home. 

Pickled Turnip with Yuzu

INGREDIENTS
  • 3 Japanese Turnips (kabu) (roots, stem, and leaves) (or you can use cucumbers, daikon (Japanese radish), napa cabbage, and eggplant)
  • 1 kombu (dried kelp) (1 kombu = 1.5" x 1.5")
  • ½ dried red chili pepper
  • 1 tsp Yuzu zest (or freezer dried Yuzu)
  • ½-1 tsp kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; Use half for table salt)
  • 1 Tbsp Yuzu juice/Yuzu extract (or lemon, optional)
INSTRUCTIONS
  1. Wash turnips carefully and separate roots and stem/leaves. Peel the skin of roots and cut in half or quarters. Slice thinly. For stem/leaves, cut into 1/2 inch pieces.
  2. Cut kombu into small strips.
  3. Cut red chili pepper into half and remove seeds. Keep the seeds if you like it spicy.
  4. In a Ziploc bag, add turnip roots, stem/leaves, kombu, red chili pepper, yuzu zest, salt (and yuzu juice/extract). Mix and rub with hands well.
    Pickled Turnip with Yuzu 1
  5. Remove air and keep in the fridge for at least an hour, preferably 3-4 hours, or even overnight before serving.
  6. When you serve, drain any excess liquid by squeezing the vegetables with both hands.
https://www.justonecookbook.com/pickled-turnip-with-yuzu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий