В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 2 ноября 2020 г.

Ginger Miso Dressing

If you love Chinese ginger salad, or if it sounds like something you’d like, then you’re going to adore this dressing! The blend of miso and tahini creates an oil-free, creamy, umami, and nutty flavor combination that is out of this world. We suggest doubling the recipe, using what you need, then storing the rest for other meals throughout the week. You’ll thank yourself later!

 
Ginger Miso Dressing

Ingredients

 1 tbsp tahini
 1 tbsp organic miso (mellow white or chickpea)
 1 tbsp organic tamari (low sodium or coconut aminos)
 4 tbsp organic rice vinegar
 1 tbsp pure maple syrup (optional)
 ½ lime (juiced)
 2 tbsp ginger (minced)
 1 tsp garlic powder

Directions

1

In a small bowl, whisk all the dressing ingredients until miso and tahini are completely dissolved.

2

Pour over top of your favorite salad, vegetables, or stir fry.

Chef's Notes

Prep Ahead
Make it ahead of time! Ginger Miso Dressing will keep for 5 to 7 days in a well-sealed container in the refrigerator.

How to use
On top of salads.

As a dressing for grain bowls.

Mixed in with a stir fry.

As a sandwich or wrap dressing.

On top of steamed vegetables.

Комментариев нет:

Отправить комментарий