В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 23 апреля 2018 г.

Killed Lettuce

Killed Lettuce
Author Notes: Inspired by a recipe in Victuals by Ronni Lundy and eaten throughout the Appalachians. 

Killed Lettuce

Serves 4
  • 4slices thick-cut bacon, cut into lardons
  • 1shallot, minced
  • 2scallions, white and some green parts thinly sliced
  • 2tablespoons apple cider vinegar
  • Your favorite hot sauce
  • 6cups crisp salad greens (such as romaine, iceberg, or arugula—a mix or just one), torn into bite-size pieces
  • Salt and freshly ground pepper
  • Eggs (optional)
  1. Heat a large skillet over medium-high heat, then add the bacon and cook until the fat has rendered, about 5 minutes. Put the pieces of bacon on a paper towel-lined plate. Keep the grease in the pan.
  2. Turn the heat down to medium. Add the shallots and sauté until soft and fragrant, then add the scallions and do the same.
  3. Turn the heat to high and add the vinegar and a few dashes of hot sauce. Stir to combine and deglaze. Off the heat, add the leaves and toss gently, just until slightly wilted. Add salt and pepper to taste.
  4. Serve the lettuce onto individual plates, drizzling any extra sauce over. Scatter the bacon over top. Add a fried or soft-boiled egg to each, if you like.
























https://food52.com/recipes/60879-killed-lettuce

Комментариев нет:

Отправить комментарий