В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 июня 2018 г.

20-minute Best Vegetable Curry

All you need for this recipe are a few simple spices that I bet are already in your pantry even
if you only occasionally make Indian food: black mustard seeds, turmeric, and garam masala. Curry leaves are delicious here, but optional. You can replace them with cilantro for a slightly different but still delicious flavor.
20-minute Best Vegetable Curry
Ingredients
  • 16 oz button or crimini mushrooms (sliced)
  • 1 large bell pepper (thinly sliced into 1/2-inch long pieces)
  • 1 large or 2 small jalapeno peppers (deseeded, if you want less heat, and thinly sliced)
  • 1-inch piece ginger (thinly sliced)
  • 1 medium shallot (thinly sliced)
  • 1 tsp vegetable oil
  • 1 tsp black mustard seeds
  • 15-20 curry leaves (optional)
  • 1/4 tsp turmeric
  • 1-2 tsp garam masala
  • 1 tsp paprika (optional, but adds a deeper color)
  • 1 cup coconut milk (canned, not from the carton)
  • Salt and ground black pepper to taste
  • 2 tbsp lemon juice
  • 10 cherry tomatoes, halved (or regular tomatoes are fine)
  • 4 spring onions (chopped)
Instructions
  1. Heat the oil in a large saucepan. Add the mustard seeds, let them sputter and crackle, then add the shallots, jginger, alapeno, and curry leaves, if using. Season with salt and pepper and saute for a couple of minutes until the shallots begin to soften.
  2. Add the bell peppers and mushrooms and saute another 3-4 minutes until the vegetables appear to have softened. Add the turmeric, garam masala, and paprika if using. Stir to mix, then add half the coconut milk and bring everything to a boil over medium-high heat. Cook for a couple more minutes or until the vegetables are done to your liking.
  3. Add the remaining coconut milk, salt if needed, and warm through without bringing to a boil. Turn off the heat and add the cherry tomatoes and spring onions.
  4. Serve hot or warm with rice.
https://holycowvegan.net/20-minute-vegetable-curry-recipe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий