В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 июня 2018 г.

Steak Tenderloin in a Green Peppercorn Sauce

Steak Tenderloin in a Green Peppercorn Sauce
The peppercorn crust was nice and crunchy and provided a great contrast in texture to the juicy steak within.

Steak Tenderloin in a Green Peppercorn Sauce

ingredients
  • 1 tablespoon mixed peppercorns (roughly crushed)
  • 2 steaks
  • salt to taste
  • 1 tablespoon oil
  • 1 tablespoon butter
  • 1 shallot (chopped)
  • 2 tablespoons brandy
  • 1 tablespoon green peppercorns in brine
  • 1/2 cup beef broth
  • 2 tablespoons heavy cream
  • 1 teaspoon dijon mustard
directions
  1. Press the steaks into the peppercorns to coat and season with salt.
  2. Heat the oil in a pan.
  3. Sear the steaks on high heat on both sides for about 2-4 minutes and set aside.
  4. Melt the butter in the pan.
  5. Add the shallots and saute until tender, about 4 minutes.
  6. Add the brandy and deglaze the pan.
  7. Add the peppercorns, beef stock, heavy cream and mustard and simmer to reduce by half.
  8. Remove from heat and mix in any juices collected under the steaks.
https://www.closetcooking.com/2008/12/steak-tenderloin-in-green-peppercorn.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20180615

Комментариев нет:

Отправить комментарий