В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 июня 2018 г.

Strawberry Basil Lemonade

Strawberry Basil Lemonade
There are two easy ways to get the fruit or berries into your lemonade, you can simply puree them and add them to the lemonade or you can use them to make a simple syrup and use that in the lemonade. I like pureeing the fruit or berries in a food processor as I like the texture that the small bits of fruit add to the lemonade, though if you prefer you can always strain those bits from the puree. Fruity simple syrups are as easy to make as simmering the fruit or berries in water and sugar to extract their flavour. These syrups keep for a long time in the fridge and can be using in many alcoholic and virgin drinks or on pancakes, etc. so they are always nice to have on hand. 

Strawberry Basil Lemonade

A cool and refreshing homemade strawberry and basil lemonade.
ingredients
  • 1 cup strawberries, hulled
  • 1/4 cup basil (or mint)
  • 1 cup lemon juice (~4-6 lemons)
  • 1 cup simple syrup*
  • 4 cups water
  • ice to taste
directions
  1. Puree the strawberries and basil in a food processor or blender and optionally strain through a fine mesh sieve.
  2. Mix the strawberry and basil puree, lemon juice, simple syrup, water and ice and enjoy.
https://www.closetcooking.com/2013/06/strawberry-basil-lemonade.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20180622

Комментариев нет:

Отправить комментарий