В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 июня 2018 г.

Spicy Golden Turmeric Cashews

Need a healthy snack that's a little spicy, a little sweet, and wonderfully savory? Whip up these spicy golden turmeric cashews! Cashews are tossed with curry powder, turmeric, coconut sugar, and a pinch of cayenne pepper, then baked until crunchy. Not only is this recipe simple, it uses ingredients that are pantry staples. So grab yourself a bowl, a few easy pantry ingredients and bake yourself a batch of these lovely crunchy cashews this weekend.

SPICY GOLDEN TURMERIC CASHEWS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 3 cups cashews (soaked 2 hours)
  • 2 tablespoons curry powder
  • 1 teaspoon turmeric powder
  • 2 teaspoons coconut sugar
  • 3/4 teaspoon sea salt
  • A pinch of cayenne pepper (optional)

PREPARATION

TO PREP:

  1. Soak the cashews for 2 hours in cold water, then rinse and drain well. If you don’t have time for this, you can soak them for 5-10 minutes in hot water.
  2. Mix all ingredients in a bowl well until all spices are completely soaked up and attached to the nuts, with no leftover spice in the bottom of the bowl.

TO DEHYDRATE:

  1. Spread the nuts out on a single lined dehydrator sheet then dehydrate for 10-12 hours at 105°F or until completely dry and super crunchy. Remove and let cool.

TO BAKE:

  1. Spread the nuts on a single baking tray and bake at 300°F for 20-25 minutes or until super crunchy and dry, turning half way through so they don’t burn. Leave to cool.
  2. Once completely cool, store in a tightly sealed glass jar in the cupboard for up to a few months.

Комментариев нет:

Отправить комментарий