В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 июня 2018 г.

Cauliflower Zucchini Noodle Alfredo

Just remember to eat a huge bowl of this stuff to be totally happy and full. A 1-zucchini dish just won’t do it for this one!

CAULIFLOWER ZUCCHINI NOODLE ALFREDO [VEGAN, GLUTEN-FREE, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE PASTA:

  • 4 very small or 2 medium zucchinis

FOR THE SAUCE:

  • 1/2 head of medium cauliflower or 2 and 1/2 cups steamed cauliflower
  • 1 cup of cashews soaked for at least 8 hours, rinsed and drained
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 2 tablespoons chickpea miso
  • 1/2 teaspoon turmeric
  • A few pinches of black pepper
  • 4 teaspoons nutritional yeast
  • 2 teaspoons garlic powder
  • 4 teaspoons onion powder

PREPARATION

FOR THE PASTA:

  1. Use a Borner Box Grater or spiralizer to make noodles out of your zucchinis. If you don’t have those gadgets, you can also use a regular potato peeler to make noodles by simply peeling the zucchinis – the peels are your noodles.

FOR THE SAUCE:

  1. Steam the cauliflower for about 20 minutes, or until soft.
  2. Place steamed cauliflower in a large bowl of cold water to cool.
  3. Blend all ingredients in a blender until smooth. Place the cauliflower first in the blender to make blending easier.
  4. Mix the noodles with the sauce, and garnish with extra black pepper, and some heirloom tomatoes and mixed greens if you like.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cauliflower-zucchini-noodle-alfredo/

Комментариев нет:

Отправить комментарий