В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 июня 2018 г.

Spicy Lentil Mushroom Sauce Over Zucchini Noodles

Who said it should be complicated or expensive to eat delicious, healthy, and tummy-friendly food ? This recipe for creamy lentil mushroom sauce with zoodles has only seven ingredients and it’s super quick to throw together. It's the perfect dish for during the week when you're pressed for time, but it's super-delicious in all its simplicity.

SPICY LENTIL MUSHROOM SAUCE OVER ZUCCHINI NOODLES [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 zucchini, spiralized or grated
  • 1 1/2 cups cooked lentils
  • 1 cup sliced mushrooms
  • 2 cups broccoli florets
  • 2 large garlic cloves, minced
  • White pepper, to taste
  • White miso paste, to taste

FOR THE OPTIONAL TOPPING:

  • Nutritional yeast
  • Lemon juice
  • Chili flakes
  • Scallion or red onion slices
  • Fresh basil

PREPARATION

  1. Sauté the mushrooms and broccoli in water and garlic. Add white pepper, to taste. When softened, add the lentils and heat.
  2. You can choose if you want the zoodles to be raw or quickly heated in a pan.
  3. Add the miso at the very last when the sauce is cooked.
  4. Sprinkle with toppings of your choice and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/zoodles-with-spicy-lentil-and-mushroom-sauce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий