В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 июня 2018 г.

Kale and Grilled Tomato Salad

Like most vegans, I am familiar with the nutritional benefits of kale, although I rarely choose to eat it raw, opting instead to steam or sauté it. This salad, however, has convinced me that kale is just as delicious raw as it is cooked. The bite-sized pieces are perfect for soaking up the dressing and provide the right amount of chewiness in comparison to the soft, warm tomatoes. This salad is truly a stunner- beautiful, nutritious and incredible tasty!

KALE AND GRILLED TOMATO SALAD [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 bunch kale, chopped
  • 1 pint multi-colored cherry tomatoes
  • 1/2 zucchini, sliced
  • 3 tbsp. olive oil
  • 1 tbsp. lemon juice
  • ½ tsp. chili flakes
  • Salt and pepper to taste
  • 1 tbsp. cider vinegar
  • ½ tsp. Dijon mustard
  • 1 tbsp. soy sauce
  • ½ cup chopped walnuts

PREPARATION

  1. In a large bowl, toss the tomatoes and zucchini in 1 tbsp. of the olive oil along with the lemon juice, chili flakes, salt and pepper to taste.
  2. Wrap in a tin foil package and grill on high heat for about 10 minutes until the tomatoes are hot and bubbly, but not charred.
  3. Meanwhile, dress the bite-sized kale pieces in the remaining olive oil, vinegar, mustard, soy sauce and pepper.
  4. Arrange the kale on a platter and top with the grilled vegetables. Sprinkle with chopped walnuts for added texture, if desired.
http://www.onegreenplanet.org/foodandhealth/recipe-kale-and-grilled-tomato-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий