В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 июня 2018 г.

Maple Cinnamon Chia Bowl

Maple cinnamon chia bowl – soft chia pudding, juicy persimmon and pomegranate, crunchy nuts – festive looking, and nutritious, this is the perfect seasonal breakfast.

MAPLE CINNAMON CHIA BOWL [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

TO MAKE THE BOWL:

  • 1 can light coconut milk
  • 3/4 teaspoon cinnamon
  • 2 tablespoons maple syrup
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 4 tablespoons chia seeds
  • 1 pomegranate
  • 2 persimons

TO MAKE THE NUT BRITTLE:

  • 1/4 cup slivered almonds
  • 2 tablespoons sugar
  • 1/2 tablespoons coconut oil
  • Pinch of salt

PREPARATION

  1. In a large bowl, mix the coconut milk with the maple syrup, vanilla extract, and cinnamon until blended well.
  2. Add the chia seeds, mix and leave in the fridge for at least an hour, preferably overnight.
  3. When ready to serve, peel and chop the persimmon into small dice.
  4. Remove the pomegranate seeds – see how here.
    In a dry pan, heat the 2 tablespoons of sugar until it begins to caramelize, add the coconut oil, a pinch of salt, and the slivered almonds. Give it a quick stir, remove from heat, and transfer to a parchment paper to cool down.
  5. Assemble the bowls by alternating layers of fruit and chia pudding, with the caramelized nut brittle in between. finish with fruit and top with more nuts.
  6. Serve chilled.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/maple-cinnamon-chia-bowl-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий