В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 июня 2018 г.

Ginger Pork (Shogayaki)

Shoga  means ginger and yaki means grill or fry in Japanese.  Thinly sliced pork is cooked with soy sauce, sake, and mirin along with ginger.  Some includes garlic but it’s optional.
Ginger Pork (Shogayaki)
Ingredients
  • ½ lb thinly sliced pork loin (I use sukiyaki meat. See Notes)
  • ¼ onion
  • 1 clove garlic
  • 1 inch ginger (about 1 tsp.)
  • Kosher salt
  • Freshly ground black pepper
  • 1 Tbsp neutral flavor oil (vegetable, canola, etc)
  • 1 green onion/scallion (finely chopped)
Seasonings:
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. In a small bowl, grate onion, garlic and ginger.
  3. Add the seasonings. We like our ginger pork to be a little bit sweeter, so we add 1 tsp. sugar (this is optional).
  4. Season the meat with salt and pepper.
  5. In a large non-stick frying pan, heat oil on medium-high heat. Put the meat in a single layer (cook in batches). Flip the meat when the bottom side is golden brown. If the meat is very thin like mine, cook time is very short. Make sure you don’ overcook the pork or else it gets harder (but also be careful not to undercook).
  6. When the meat is cooked through, add the seasonings and chopped scallion. Serve immediately.
Recipe Notes
Thinly sliced pork loin: If you can't find paper-thin meat, slice the meat on your own.
https://www.justonecookbook.com/ginger-pork-shogayaki/

Комментариев нет:

Отправить комментарий