В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 июня 2018 г.

Kinpira Renkon (Lotus Root)

The actual name, Kinpira Renkon , comes from the cooking technique “Kinpira,” which is a Japanese cooking style of “saute and simmer.”
Kinpira Renkon (Lotus Root)
Ingredients
Seasonings
  • 1 Tbsp sake
  • 1 Tbsp mirin
  • ½ Tbsp granulated sugar
  • 1 Tbsp soy sauce (gluten-free soy sauce for GF)
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. Peel the lotus root and cut in half.
  3. Thinly slice the lotus root. In a bowl, add 1 tsp rice vinegar and 1 cup water.
  4. Soak the sliced lotus root in vinegar water for 3-5 minutes to prevent discoloration. Then drain the water well.
  5. Cut the end of red chili pepper to remove the seeds, then thinly slice into rounds. If you want this dish to be spicy, keep the seeds.
  6. In a large frying pan, heat the sesame oil on medium heat and add lotus root to stir fry.
  7. Once the lotus root is almost translucent (80% cooked), add sake, mirin, and sugar. Let the alcohol evaporate (until no more alcohol smell).
  8. Add in the red chili pepper and soy sauce and stir to combine. We add soy sauce last, as it can easily burnt.
  9. When the liquid is almost gone, add sesame seeds and toss all together. Serve hot, lukewarm, or chilled. You can store in the airtight container and keep in the fridge for up to 3-4 days.

https://www.justonecookbook.com/kinpira-renkon-lotus-root/

Комментариев нет:

Отправить комментарий