В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 6 сентября 2018 г.

Green Goddess Dressing













Author Notes: This is the kind of Green Goddess you actually want to eat -- no mayo,
not too much garlic, and loaded with fresh herbs and avocado. 

Green Goddess Dressing

Makes: around 2 cups
  • 1/2medium ripe avocado
  • 3tablespoons white wine vinegar
  • 1garlic clove, finely chopped
  • 2 oil-packed anchovies, very finely chopped
  • 1/4teaspoon sugar
  • 1teaspoon lemon juice
  • 1teaspoon lime juice
  • 3/4cup olive oil
  • 1/4cup heavy cream
  • 3tablespoons chopped fresh parsley
  • 2tablespoons chopped fresh tarragon
  • 2tablespoons chopped fresh basil
  • 1tablespoon chopped shallot
  • Salt and pepper
  1. Put your avocado, vinegar, garlic clove, anchovies, lemon juice, lime juice, and sugar in a blender. Blend until pureed.
  2. While the motor is running, pour in your 3/4 cup olive oil in a steady stream. Whisk in the heavy cream.
  3. Stir in your chopped basil, parsley, tarragon, and shallot.
  4. Season with salt and pepper. Taste it -- it's good!
  5. Cover your mixture and put it in the fridge for at least 3 hours. Let stand at room temperature for 10 to 20 minutes before serving. It will keep for 3 days. Enjoy at your leisure.

https://food52.com/recipes/23729-green-goddess-dressing

Комментариев нет:

Отправить комментарий