В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 13 сентября 2018 г.

Artichoke Walnut Bruschetta

Unbelievably delicious, these Artichoke Walnut Bruschetta are a fantastic replacement for whatever it was you were planning on having for lunch..or supper! Whip them up in 10 minutes and better yet, you can freeze half for another time. You just need to thaw and give it a quick stir and it’s just as incredibly yummy as the day you made it.

ARTICHOKE WALNUT BRUSCHETTA [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 3 cups marinated artichokes, drained
  • 1 1/2 cups walnuts
  • 1 1/2 cups parsley
  • 6 cloves garlic, pressed
  • 4 tablespoons freshly squeezed lemon juice
  • 1 1/4 tsp salt
  • 1/4 tsp pepper
  • 1/4 cup extra virgin olive oil
  • 1/2 cup water
  • 1-2 baguettes, cut into ½ inch slices

PREPARATION

  1. Add the artichokes, walnuts, parsley, pressed garlic, lemon juice, salt, pepper, extra virgin olive oil and water to a food processor.
  2. Pulse until well combined, but still chunky and not pureed.
  3. Preheat your oven to 400°F.
  4. Place sliced bread on a baking tray or directly on your oven rack and brown for about 4 minutes.
  5. Remove the bread and spread the artichoke walnut mix on each slice.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/artichoke-walnut-bruschetta-vegan/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=a9d885c26a-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-a9d885c26a-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий