В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 сентября 2018 г.

Beet Skordalia

Skordalia is a thick purée in Greek cuisine made by combining crushed garlic with a bulky base—which may be a purée of potatoes, walnuts, almonds, liquid-soaked stale bread, or in this case beets —and then beating olive oil in to make a smooth emulsion. This beet skordalia will be your staple after you try it! It is dynamic, delicious and so simple to make. Give it a shot!

BEET SKORDALIA [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 cup blanched almonds
  • 1 cup beets, chopped
  • 1/2 cup sweet potato, chopped
  • 3/4 cup olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 1/4 cup lemon juice
  • 3 tablespoons basil
  • 1/2 teaspoons salt

PREPARATION

  1. Preheat the oven for 375 degrees F. Roast beets until them are soft.
  2. In a pot of boiling water, cook potatoes until they are soft. Drain.
  3. In a food processor, add all ingredients together and puree until smooth. It should be the consistency of hummus.
  4. Enjoy!!!

http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/beet-skordalia-vegan/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d4a6391c17-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d4a6391c17-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий