В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 сентября 2018 г.

Raw Cacao and Cardamom Cream Tartlets

You’ve got to try these — we're becoming bigger fans of chocolate + cardamom with every new recipe we try. It’s a flavor combination that is highly underrated.

RAW CACAO AND CARDAMOM CREAM TARTLETS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CRUST:

  • 1 cup raw buckwheat
  • 2/3 cup dates, pitted and roughly chopped

FOR THE CREAM FILLING:

  • 1 cup coconut cream
  • 3 tablespoons raw cacao powder
  • 1-2 tablespoons maple syrup
  • 1/4 teaspoon ground cardamom

PREPARATION

  1. Grind the raw buckwheat into a coarse flour in the food processor or high-speed blender. Add the chopped dates and blend again until both ingredients form a sticky dough.
  2. Press this dough into 4 small tartlets tins (roughly 5 inches wide). Make sure the dough is evenly pressed into the bottom and sides. Refrigerate until needed.
  3. In a medium-sized bowl, whisk together all the ingredients for the coconut cream filling. Pour into the four individual pie tins and refrigerate until set, at least 6 hours or overnight.
  4. Sprinkle over a few cardamom seeds or dust with ground cardamom before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-cacao-and-cardamom-cream-tartlets/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d4a6391c17-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d4a6391c17-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий