В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 сентября 2018 г.

Red Lentil and Mushroom Soup with Garlic and Ginger

This soup is a relaxing and cozy dish for chillier days! The ginger gives it a lovely ‘spicy’ kick, and there's a great peppery lentil taste. Blend the whole lot up into a very comforting thick and creamy soup! It’s super easy and comes together in no time at all, which will make it your go-to sick day recipe.

RED LENTIL AND MUSHROOM SOUP WITH GARLIC AND GINGER [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 large onion, chopped
  • 6 cloves garlic, chopped
  • 1 large chunk of ginger (2-3 ‘thumb’ sized pieces), chopped
  • 1 cup sliced mushrooms
  • 2/3 cup split red lentils
  • 3 cups vegetable stock
  • Salt & pepper to taste

PREPARATION

  1. Fry the onion, garlic and ginger in a little oil (this recipe used coconut). When the onions are softened, add the mushrooms and wait until some of the juices are released.
  2. Stir in the lentils, add the stock and let simmer for around 15-20 minutes, until the lentils are cooked.
  3. Blend and serve! Add salt & pepper to taste.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-lentil-mushroom-soup-garlic-ginger-vegan/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=1c8b13c302-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-1c8b13c302-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий