В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 сентября 2018 г.

Taco Spice Vegan White Bean Quesadilla with Pepper Jack




















Make fresh salsa with a ripe tomato, red onion, cilantro and green chili chopped and
mixed with a pinch of salt, pepper and lemon juice. Or just slice up the tomatoes, onion and cilantro and top the spiced beans. 
Taco Spice Vegan White Bean Quesadilla with Pepper Jack
Ingredients
  • 15 oz can great northern White beans ch ask black pr pinto beans. 15 oz or about 1.5 cups cooked or other beans of choice su
  • 1/4 tsp salt or to taste
2 tsp taco seasoning for 1 can of beans:
  • 1/2 tsp cumin powder
  • 1/4 tsp each of garlic powder onion powder, smoked paprika, chipotle pepper powder, black pepper
  • 1/2 tsp each of oregano and parsley
  • 1/2 tsp red chile powder optional or to taste
For the quesadilla:
Instructions
  1. Wash and drain the beans. Toss the beans with the spices and salt in a bowl and keep aside.
  2. Chop up the veggies. Brush a little oil on the tortilla on one side and place on the grill. top with the spiced beans and red bell pepper. Make fresh salsa with a ripe tomato, red onion, cilantro and green chili chopped and mixed with a pinch of salt, pepper and lemon juice. Or just slice up the tomatoes, onion and cilantro and top the spiced beans. sprinkle a little salt and pepper. top with vegan pepper jack shreds. Top with another tortilla or fold. Grill until the cheese melts.
  3. Serve hot with a dash of chipotle sauce or hot sauce.
Variations:
  1. Make it into a pizza/ open faced quesadilla by baking it for 10-12 minutes at 425 degrees F / 220ºc, like this BBQ chickpea tortilla Pizza.
  2. Or saute the white beans for 5 minutes on stove top and make it into a wrap.
  3. Use other beans or chickpeas.
https://www.veganricha.com/2014/01/taco-spice-white-bean-quesadilla-vegan.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий