В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 30 сентября 2018 г.

Chuck Roast Bolognese

















Serves: 6 
Cook time: 30 min

Chuck Roast Bolognese

  • Olive oil
  • 1pound well-marbled chuck roast, cut into very small cubes, or ground beef
  • Kosher salt
  • Freshly ground black pepper
  • 1cup diced onion
  • 1/2cup diced carrots
  • 1/2cup diced celery
  • 3garlic cloves, minced
  • 1teaspoon dried rosemary
  • 1/2teaspoon dried thyme
  • 1/2teaspoon dried Turkish oregano
  • 1/2teaspoon dried basil
  • 1cup red wine
  • 2cups beef stock or water
  • 1cup strained tomatoes
  • 1 to 2tablespoons milk or cream (optional)
  • 1pound sturdy pasta, such as calamaritti, rigatoni, penne, farfalle
  • Grated Parmesan, for garnish
  • Fresh parsley, chopped, for garnish
  1. Heat oven to 350° F.
  2. Heat a 14-inch sauté pan (with a lid) over medium-high heat. When it is hot, add the olive oil, swirl the pan and add the beef. Season it with a healthy pinch of salt and a few grinds of pepper. Stir and brown it on all sides.
  3. Add the onion, carrots, celery, garlic, and herbs, and stir.
  4. Add the red wine and let it reduce to a tablespoon or so.
  5. Add the tomatoes, 2 cups of water, and the dairy (if using). Stir, taste, and add salt and pepper as necessary. Bring the mixture to a boil and add the pasta. Shake the pan to spread the pasta evenly across the pan, and bring it all back to a boil.
  6. Put a lid on it, place it into the oven, and set a timer for 20 minutes.
  7. When the timer sounds, remove the pan from the oven, remove the lid, stir and taste a piece of the pasta. If it is still crunchy, put the lid back onto the pan and put it back into the oven for another 10 minutes.
  8. Remove the pasta from the oven. Top with lots of Parmesan and parsley and serve.
https://food52.com/recipes/77686-chuck-roast-bolognese

Комментариев нет:

Отправить комментарий