В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 сентября 2018 г.

SMOKY BLACK BEAN WRAPS WITH PARSLEY CHIMICHURRI, SPINACH





















The black beans get a smoke-over with smoked paprika and liquid smoke. I added some Zucchini that was sitting sadly in the refrigerator. Use any other squash, raw or roasted. Some crunchy red bell pepper, baby spinach and a good load of flat leaf Parsley Chimichurri, complete the wrap. My mom would call the chimichurri hari chutney(all green dips are hari chutneys). So you can as well use cilantro mint chutney

SMOKY BLACK BEAN WRAPS WITH PARSLEY CHIMICHURRI, SPINACH

Allergy Information: free of dairy, egg, corn, soy, yeast, nut. Can be made gluten-free with gf wraps or use a large Spinach or collard leaf.

Makes 3-4 wraps

Ingredients:
Smoky Black beans:
2 teaspoons oil
1 can black beans – 15 oz
1/4 cup chopped red onion 
1/4 cup chopped green bell pepper
2 cloves of garlic minced
1/2 teaspoon cumin powder
1/2 teaspoon chipotle chili pepper powder or to taste
1/2 teaspoon smoked paprika
3/4 teaspoon salt or to taste
1 medium tomato, chopped
1/2 a Zucchini chopped small or other quick cooking squash
a generous dash of liquid smoke(optional)

Parsley chimichurri:
I made a half batch of this recipe with a Tablespoon of olive oil, and apple cider vinegar.

Tortillas
Baby Spinach
Red bell pepper thinly sliced
Daiya Cheddar or pepper jack shreds


Method:
Smoky Black Beans:
In a pan, add oil and heat on medium. Add onion, garlic, bell pepper and cook for 6-8 minutes until onion is translucent. Add the spices, black beans, zucchini, tomato, salt, liquid smoke. Mix well. Cover and cook on low-medium heat for 8-10 minutes. Taste and adjust salt and spice. 

Wrap:
Warm the tortilla. Spread a generous amount of parsley chimichurri on it. Add the warm Smoky black beans, then some daiya cheddar. Top with thinly sliced Red bell pepper, baby spinach. Sprinkle salt, pepper and some more chimichurri. Wrap and serve. 
https://www.veganricha.com/2013/09/smoky-black-beans-parsley-chimichurri.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий