В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 6 сентября 2018 г.

The Silver Palate's Green Sauce

The Silver Palate's Green Sauce
Author Notes: A sauce in spring green that goes with everything from asparagus to salmon to Easter hams and lambs (and the perfect place to put those leftover hard-boiled eggs).

The Silver Palate's Green Sauce

The Silver Palate's Green Sauce
Makes: 1 1/2 cups
  • 2cups fresh parsley leaves
  • 3scallions (green onions, white and green parts), sliced
  • 1/2cup fresh dill sprigs
  • 3anchovy fillets, drained
  • 3cloves garlic, roughly chopped
  • 1tablespoon capers, drained
  • 6tablespoons fresh lemon juice
  • 3/4cup olive oil
  • Salt and freshly ground black pepper, to taste
  • 2hard-cooked eggs, finely chopped
  1. Mince the parsley, scallions, and dill in a food processor fitted with a steel blade. Add the anchovies, garlic, capers, and lemon juice. Process until smooth. With the machine running, add the oil in a thin, steady stream. Season to taste with salt and pepper. Remove to a serving bowl and stir in the eggs.
























https://food52.com/recipes/27851-the-silver-palate-s-green-sauce

Комментариев нет:

Отправить комментарий