В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 сентября 2018 г.

Pizza Poppers

Pizza Poppers
All of the flavours of pizza rolled into balls and fried until golden brown and crispy!
These little pizza poppers a stuffed with plenty of melted cheese and perfect when served with pizza sauce for dipping!

Pizza Poppers





















ingredients
  • pizza dough (homemade or store bought)
  • 24 slices pepperoni
  • 24 1x1x1/4 inch pieces mozzarella
  • oil of frying
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 1 teaspoon oregano or italian seasoning blend
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 cup pizza sauce (homemade or store bought), hot
directions
  1. Roll the dough out into a 12×8 inch rectangle, cut into 24 2×2 inch squares, top with pizza filling and wrap them up sealing them tightly.
  2. Heat some oil in a pan over medium heat and cook until golden brown, about 3-5 minutes, set aside in paper towels to drain, sprinkle on the mixture of the parmesan, oregano, garlic powder, salt and pepper and enjoy while warm, dipped into pizza sauce.
https://www.closetcooking.com/pizza-poppers/

Комментариев нет:

Отправить комментарий