В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 11 ноября 2018 г.

Aquafaba Mozzarella


Who knew that mixing cashews with aquafaba (chickpea brine) could make a delicious
vegan mozzarella cheese?! What it really comes down to is the flavoring. A bit of lemon juice, some nutritional yeast, and sea salt go a long way. And once it's done, you'll be layering this cheese on pizza, making Caprese salads, and serving it with wine, all the time, trust us.

Aquafaba Mozzarella [Vegan]

Ingredients

  • 1/2 cup cashews, soaked for at least two hours
  • 1 cup aquafaba (liquid from a can of chickpeas)
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • 1/2 teaspoon sea salt or Himalayan salt
  • 5 tablespoons coconut oil
  • 2 tablespoons cornstarch or tapioca starch
  • 2 teaspoons agar agar

Preparation

  1. 1.Mix the cashews and the aquafaba until smooth. Now add all the other ingredients and mix.
  2. 2.Pour the mixture into a saucepan and stir under constant heat until it bubbles and the mass thickens.
  3. 3.Pour into a mould and set in the refrigerator overnight or for a minimum of 6 hours.

Notes

Adapted from the aquafaba mozzarella recipe from Avocados and Ales
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/aquafaba-mozzarella/

Комментариев нет:

Отправить комментарий